Kreace mého já

Kreace mého já

Anotace: ...co se děje když miluji

Hořím - plamenem touhy být jen s tebou
Mrazím - ruce bez tvého doteku zebou
Letím - vysoko na obláčku lásky
Padám - a pádák jen z lepící pásky
Blázním - po nekonečném pohledu do tvých očí
Myslím - spíše snažím se, marně, svět se točí

Jsi moje všechno a nic - jsi můj rub i můj líc
Autor Justýna, 10.08.2011
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: khantengri, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí