Loučení

Loučení

Anotace: Nesnáším loučení...

Tak - a je to
tady zas !
Jako historie kus
odjel tvůj autobus
a z tebe zůstal mi
jen hlas...

Chodník zní stále
krokem tvým
a já mám asi
trochu pech,
že na rovinu
stydím se ti říct,
jak závislá jsem
na tvých rtech,
když sním,
jak spolu jdeme
po schodech..
Autor Hana Trnková, 10.02.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí