Čierna..

Čierna..

Anotace: .. ruža

Slnku som priniesol kyticu ruží
začala horieť
červeným plameňom ako keď túži
srdce ochorieť

nehou k tej jedinej hviezde na nebi
belasom za dňa
predo mnou nikto to neskúsil - že by?
túžba záhadná

lomcuje mnou, pery chvejú sa nemé
posledný z kvetov
ostal mi v ruke tlieť, spolu zhasneme
prečo? nuž preto

Slnku som priniesol náručie ruží
- zuholnatelo
k jednej som prihorel, tiež sa ma drží
telo na telo
Autor Petbab, 15.08.2011
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lota
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí