Psáno panu M

Psáno panu M

Anotace: ...znáte to všichni,znám to i já,nešťastně zamilovaní,co dělat se dá...

Ve světle pouličních lamp tvůj stín vídám,
ve svých snech znovu a znovu do tvé náruče padám,
v líbezném zpěvu ptáků tvůj hlas slýchám,
v letním vánku za ruku tě chytám.

Po temném schodišti nesou se tóny jazzu,
u barové židličky s tebou drsnou whisky piju,
naše nekonečné debaty o umění a světu,
s nimi letmé úsměvy a rozpaky,co mezi námi občas byly.

Něco mě tíží,či je to snad prázdno?
V mém srdci stále jsi,v tom já mám jasno.

Přísahám
při slunci v zatmění,
při měsíčním svitu,
při hvězdách vzdálených avšak blízkých,
miluji tě stále,
však vůbec ne šťastně,
jiná dívka je tu,
zde nehraje se na odvetu.

Toužím zapomenout,
ale nemohu,
chtěla bych být tvou ozvěnou
a být ti na blízku,
chtěla bych být tvým talismanem pro štěstí,
být pořád u tebe,sdílet tvá tajemství.

Kapi kap srdíčko už se zas hojí,
propouští ten svůj bol slzičkou mojí.

V dálce hrají tichou hudbu,
plamen svíčky zhasíná
a ta moje naděje pomaličku umírá.
Autor Marsinka, 17.08.2011
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: M3rryMarta Valenová, tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje pro Tě, Ta vždy bude kvésti, věř mi:-)

24.10.2016 12:32:50 | Tvořilka Lenka

Jseš tak vzletná bytost, Marsi:-):-) Tvá tvorba blízká je mému srdci..

24.10.2016 12:31:55 | Tvořilka Lenka

Tohle bylo trochu bolestivé období, ale přežila jsem. :-) Děkuji.

24.10.2016 12:34:22 | Marsinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí