Dračí prstýnek

Dračí prstýnek

Anotace: ...taková trošku smutná...

Kdysi dals mi krásný prstýnek,
Měl podobu dráčka,
Skvěl se, jak svíce plamínek,
Rudě zářila malá očka.

Řekls mi tehdy pod kaštanem,
Co zrovna kvetl a voněl sladce,
Že my dva spolu zůstanem,
Že nebude konce naší lásce.

Přešel rok a přešel den,
Já stojím zas pod tím kaštanem,
Však láska tvá zmizela, jak s ránem sen,
Po tobě zůstala mi vzpomínka s prstýnkem.

Kdysi dals mi prstýnek,
Příslibem měl být věrnosti,
Dráček na něm skví se leskem vzpomínek,
Je již jen odrazem slz a lítosti…
Autor Snící čarodějka, 17.08.2011
Přečteno 453x
Tipy 6
Poslední tipující: Leedram, Dedillope, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prstýnek jako důkaz věrnosti nestačí...
Však falešná láska ho občas odnáší...
A při tom i hezké vzpomínky...
Pak Ti chybí.. Jak ve vodě kamínky...
Jak svíci plamen...
Který udtekl z ráje se zeleným hadem...

Hodně Štěstí a zdaru!

Leedram

22.08.2011 11:05:00 | Leedram

Taky jsem měla prstýnek a hodila ho do moře protože už ztratil kouzlo

18.08.2011 09:27:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí