Je po všem

Je po všem

Anotace: ***

Nemám Ti co nabídnout,
jen kousek bílé kůže,
schoulená v dlouhém županu,
vnímám Tvé mladé tělo.

Které jakoby nevědělo,
že i ptákům roste peří,
strniště vousů osiřelo,
ostrý břit vše pryč vzalo.

Nejsem už panna a ty panic,
neznamená to,že sex je nanic,
jen jinde miska lásky jinak chutná,
jsem stále tvá pevnost nedobytná.
Autor devcatko z jetele, 20.08.2011
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí