Zrůda lásky

Zrůda lásky

Anotace: Skrytá úvaha

Oné noci plné ostychu,
dovedla mě má touha k přepychu.
Propustit zrůdu divokou,
co našla duši hlubokou.

Zničit všechno a nenechat nic,
jednoduché, pranic víc.
Požírat pocity v útrobách,
dlouho, budeš se brodit v hnilobách.

Další touha, další smích,
láska stejná jako líh.
Další bolest, další rána,
stejně nudná jako vrána.

Ztratíš všechno, nebude ti rovno,
jenom já, co je ti po tom? Hovno!
Přemýšlíš, proč to tak skončilo,
jestli ona, byla to, co to rozbilo.
Autor Liquid vamp, 22.08.2011
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dost hustej nick.

22.08.2011 20:35:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí