Mléčná dráha

Mléčná dráha

Anotace: Jsem prostě snílek.. (ze starého literu)

Mít tisíce přání,
s sebou člověka, co pláštěm svým mne chrání..

S tím vydávám se na pouť svou,
dalekou, světovou ..

Přeju si vidět krásy světa,
jednou říct si,
tohle byla ta nejkrásnější léta.

Vidět Berlín,
přeplout po Vltavě Prahu.

Lehnout si,
nechat se unášet...

Přesně, jako kdybychom pozorovali mléčnou dráhu ..
Autor slečna Eva, 22.08.2011
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Elisha, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Denael
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí