Okouzlena bez citů

Okouzlena bez citů

Anotace: Přes všechny tvé chyby, přes to jak se ke mě chováš... přes to jak mi ubližuješ..Udelam pro tebe cokoliv

Tvoje srdce-chladný led,
Působí hůř než-li jed.
Proč své city dávám znát?
Když se mi umíš jenom tak smát?

Jsi lhář, bezcitný a krutý jen,
Rád máš jenom sebe.
Být s tebou je zlý sen,
Přesto mám nejradši TEBE!.

I když drtíš v prach mou duši,
Mé srdce lámeš na tísíce kusů.
Zničím to co život ti ruší,
Udělám vše pro jedinou pusu.

Čím okouzlil si mé myšlení?
Jak dostal ses do mých snů?
Pro tebe to nic moc není...
Lámeš srdce už mnoho dnů..
Autor Pa Jush, 27.08.2011
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí