Devátá hvězda

Devátá hvězda

Anotace: získání

Sbírka: Život, láska, smrt.

Devátá hvězda, svou září protíná noční oblohu, její paprsky dotýkajíc se něžné tváře.
Tváře, kterou až noční hvězda odhalila. Tu tvář jenž krásnou jest. Oči zmodralé svitem hvězdy září. Krásná něžná tvář již nemůže být krásnější. Oči své, na ni upíráš, a jako by tvé srdce poskočilo. Něžným a sladkým úsměvem získala jej. Získala jej sama devátá hvězda jenž štěstí ti přinesla.
Autor Vlachy, 28.08.2011
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí