PŘÍCHUŤ STARÉ DÁMY

PŘÍCHUŤ STARÉ DÁMY

Anotace: PO

políbil jsem ňadro, bylo měkké jako mechový nádech.
nemohu za to, že miluji tlusté stařešiny.

jsou krásné a dokonalé, vzaly mi smysl i nesmysl.
v křečích se chvějí uprostřed hvězdy.

"pokřti v odpadu mou skřivenou tvář"
nač řečnit- neslyší- a já slepý nahmatám krásu.

políbil jsem měkké maso, uprostřed ničeho.-jen vzdech.
nemohu za to, když seschlá ústa zkyslou šťávu pění.
Autor Lipschowski, 30.08.2011
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí