Rána s telefonem

Rána s telefonem

Anotace: ......telefonování s první láskou :-)))

Miluji rána s kapkami rosy,
kdy sluníčko paprsky něžně prosí,
ať všichni ho s láskou vítají
a ze života jen radost dělájí!

K mému ránu patří telefon.
Na druhém konci je pouze ON.
Když uslyším jeho hlas,
svět otvírá plnou náruč krás!

Něžné tóny mě v sluchátku hladí,
já vzpomenu si na své mládí,
jak při pouhém pohledu oči klopím,
nyní se ale v LÁSCE topím!

Ať je těch rán stále víc,
to bych ti osude chtěla říct.
Nikdy nezapomenu na ně!
Díky živote za ně!
Autor Dalimila, 24.06.2004
Přečteno 1132x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí