Snění

Snění

Anotace: ...

Nemohu spát,
ty se mi dereš na mysl,
jak se to mohlo stát,
má to vůbec smysl?

Trápím se,
soužím se,
trpím,
nemilovat tě neumím.

Hledět ti do očí,
utopit se v nich,
až se mi hlava zatočí,
je to snad hřích?

Líbat tvá ústa,
cítit tvou vůni,
vidět tvá gesta,
tvou ruku mít v dlani.

Člověk má snít,
o lepších dnech,
když tě nemůžu mít,
tak alespoň ve svých snech.
Autor Romana666, 06.09.2011
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí