Rosarium Proximae..

Rosarium Proximae..

Anotace: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Proxima_Centari.jpg

Rozárium zakladám
na hviezde Proxime
ružovým záhradám
teší sa, prosíme

obaja, život v nich
včas nech sa prebudí
z pohnútok osobných
pre hviezdy, pre ľudí

ruže sú výplňou
náruče pri srdci
z koreňov do tŕňov
základ milujúci

zúrodnených záhrad
na nebi, po Zemi
rozvoňaný náklad
Tebe predo dvermi

zložím a zazvoním
- chýbaš v nich, vieš o tom?
kľúčikom čarovným
otvoríš, šepotom

pozveš ma s úsmevom
ďalej, vysnívaná
- skutočná, tep nám dvom
zrýchli vyplýtvaná

vôňa, slasť ružová
vezme so sebou, kam?
- vie dierka kľúčová..
(za to ju pobozkám)
*
Autor Petbab, 09.09.2011
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, Lota, ZILA78, Květka Š., Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí