Zvláštní

Zvláštní

Anotace: .

Zvláštní myšlenky
ve zvláštní čas
zvláštní mi přijde
i vše kolem nás
prázdná je mysl
již nespočet dní
zvláštní představy
paranoidní
zvláštní je štěstí
zvláštní je smutek
osud dal pěstí
a vzápětí utek
zvláštní je radost
zvláštní je agrese
zvláštní je vše
v tomto procesu
represe
zvláštní je život
zvláštní jsou pocity
zvláštní je láska
zvláštní jsme já i ty
Autor Manni3, 11.09.2011
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštně..hezká:)

13.11.2011 12:21:18 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí