Strácanie

Strácanie

Anotace: Ach prečo?My zhrdzavelo pero,a srdce piští po výpovedi? Som prázdna,ako vyčerpaná studňa,a inšpirácia mi už týždne nevie prísť na meno.Za kritiku ďakujem vopred :)

Pristúpim ti okraj nohavíc.
Stoj.Už ďalej nevládzem.
Dychom pijem sinky tvojich líc.
Strácam,kým sa stratiť smiem

v rozbrázdených uličkách.
Podvečer kalnie studeným
dychom,čo vo dne víri prach
a noci plní vábením

zamatovo hebkých vzlykov.
Jantárové iskry jesene
rozsievajú mestom ticho
kalíškov lásky.Jej svätenie
Autor Terulienka, 11.09.2011
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Magdalena Křenková, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí