Hlupáku

Hlupáku

Anotace: napsané ze zlosti, ze smutku....ze všeho....

Za chyby platí se velkou daní,
přestaň si hrát na hrdinu a nech si to lhaní.

Veřit ti nemá už cenu,
chceš poslední pusu, nejdřív pohled mi věnuj.

Budou to vzpomínky tak dobře se dívej,
pak konečně otevři pusu a ohranou písničku zazpívej.

Hlupáku prolhanej v pekle jednou shoříš,
hlupáku bezcitnej v popel se proměníš.

Hlupáku, brečíš ale netečou ti slzy,
čerti bičovat tě budou a to brzy.

Řetězy ovážou, řetězy spoutají,
bolestí křičet budeš, bez dechu, se slzami na okraji.

Pak vzpomeneš si na mé jméno,
s jazykem skrouceným, žíznivý, napít se bude ti upřeno.

Nevěříš, vracíš mi pohrdavý pohled,
meleš si svou, na má slova stále nebereš ohled.

Směj se, on příjde tvůj čas,
pak smát se budu dokola já zas, zas a zas....
Autor nikoolkaaa, 18.09.2011
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Live to fight
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To by se ti líbilo co :-)...

22.09.2011 11:43:00 | nikoolkaaa

Dobrá, ta je snad o mě :-)

21.09.2011 23:57:00 | Morgenstern

díky...zlost v tu chvíli byla na místě :-) někdy mě to popadne, teď jsem to konečně něják zpracovala...

19.09.2011 19:04:00 | nikoolkaaa

dost dobře si tu zlost zpracovala...

19.09.2011 16:34:00 | Live to fight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí