Luční snění

Luční snění

Anotace: .. :)

Na louce palčivé touhy sedí,
nehybně se dívá tam
kde tuší v dáli jeho.

Sní si o jeho hebké dlani,
neví, zda odolá přízni nahých dam,
co svádějí ho pohledem
den co den.

Copak tahle dívka
s nesmírnou bolestí
a smutkem v bledé tváři..

nikdy nebude patřit tomu,
co jí život zamračí..
ale zároveň každým pohledem rozzáří
její mrtvolnou tvářičku?


Tichý hlásek
vznášející se jarním vánkem
jí napoví..
hledej v srdíčku!
Autor Pa Jush, 20.09.2011
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí