Dívám se

Dívám se

Anotace: trochu zasněně

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Dívám se z hnízda lásky
na louky horské po ránu,
zlatavé kopule chrámu,
ve větru vlají Tvé vlásky.
Oblaka bělavé páry stoupají
vzhůru nahoru k rannímu nebi,
chrámové třesoucí se klenby
na naši lásku padají.

Dívám se na klikatou cestičku,
kde jsem Tě svou rukou objímal,
Tvá slova dychtivě pojídal
a v očích Tvých uviděl hvězdičku.
Plaše jsem se usmíval,
ruku v ruce mezi stromky,
nepočítali jsme svoje kroky,
pohádky jsem Ti povídal.

Dívám se na kopec v dáli,
kam spolu jsem stoupali,
v trávě své nohy koupali,
mlha ho do půli tajemně halí.
Na vršku vznáší se malý hrádek,
křoviny prorůstají jeho zdi,
milenci svůj sen zde sní,
byl to náš posvátný stánek.

Dívám se na to, co odvál čas,
kdy šťastni jsme spolu byli,
prchavá naděje v nás stále sídlí,
cestičku k sobě najdeme zas.
Dívám se na cestu budoucí,
až rány ukryté se zhojí,
dvě těla v jedno se znovu spojí,
vzplanou dvě srdce horoucí.
Autor tomtomtoma, 20.09.2011
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí