Nejsem tak sám

Nejsem tak sám

Anotace: ...

Hlas svého srdce poslouchám
a stále mě k tobě volá
já k němu promlouvám
odpoveď je věta strohá
že chci jen tebe
láska se ve mě rozpíná
jako nad hlavou nebe
láska mě teď zajímá

Nebylo by mi tak krásně
kdybych tady byl jenom sám
proto píšu tobě básně
na ústa ti úsměv dám
srdíčko ti rozbuším
dušičku ti zahřeji
ale ještě netuším
že lásku ti dopřeji

Tak polibek mi věnuj
do srdce se mi stěhuj
a zabydli se tam
ať nejsem tak sám
Autor Double T, 20.09.2011
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Marco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí