Někdy jsem Ráchel s hvězdou na čele

Někdy jsem Ráchel s hvězdou na čele

Anotace: ...

jak jsi mne na kusy roztrhal
už si nevzpomínáš
v srdci mám lásku,ale cítím jen žal
a křídla mi už dávno někdo cizí vzal
někdy jsem Ráchel s hvězdou na čele
můj vlastní smích zebe mou kůži na těle
a někdy jsem vzpomínka na dávno
na sen o růžích či dlaní pro ráno
a cesty moje rozchází se dlouze
stáčí se v jedné černé mlze
a můj déšť zmítaný nočním ohněm
odlétá s okřídleným koněm
ke břehům bez nebes
Autor Káňátko, 21.09.2011
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí