Koloběh

Koloběh

Anotace: -

Láska i Nenávist, jako dvě věrné sestry
jdou spolu ruku v ruce, vždy se jim zkříží cesty.
Smutek, jich druhý bratr, pomáhá každé skvěle
a Radost nekonečná, ta bídu shlíží bděle.

Když Štěstí přeje lásce, vždy se něco pokazí,
Smůla na scénu vstoupí a všechnu radost zkazí.
A když už víru ztratíš, že dobré něco přijde,
začne to zase znovu a Slunce opět vyjde.

Láska i Nenávist, jako dvě věrné sestry
jdou spolu ruku v ruce ... jdou spolu dál.
Autor hubape, 24.09.2011
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Gringer, Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí