Stín

Stín

Anotace: Život jde dál.

Utekla jsem mu na konec chodby,
schovala se za těžký masív.
Ohlížím se, on mi stále v patách,
utíkám dál, do středu pyramidy.

Chlad ze stěn lpí mi na šat,
bosé nohy čeří prach.
V žilách krev se strachem vaří,
srdce buší na poplach.

Jedno zaškobrtnutí, pád,
prach se usazuje v očích.
Je tu, na zádech mám mráz,
blíží se, natahuje dlaň.

Jako blesk prolétne mou tváří,
černý jako tma tmoucí.
Ten stín,
uhranul mě,
kdy už to prosím skončí.
Autor Zuz, 24.09.2011
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Live to fight, Chancer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí