Bezstarostný let

Bezstarostný let

Anotace: s trochou smutku, s úsměvem na tváři, pro člověka se sbírkou brouků...

Svezu tě na rámu kola
na nádraží
aby ti neujel vlak
řekl
a já se smála jak malá
s odřenými lýtky
a špinavýma botama

Byla to chvilka svobody
bezstarostný let
v náručí anděla
zakázaný návrat

Až příliš snadno
odpouštím
jenom ne sama sobě
ty nejhorší hříchy
z lásky mládí
z nerozvážnosti malé dívky
která se nechala svést
svézt na nádraží
odkud se člověk nevrací

Vlaky z něj jezdí
do jiného světa
kde každý může létat
a tančit po hvězdách
ve sbírkách vzácných brouků
přišpendlených do rámečku
na které nikoho nelákáš
můj milý příteli...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 26.09.2011
Přečteno 326x
Tipy 16
Poslední tipující: Emmelia, Gabrielle, slečna.závist, Šepot ve větru, Donne, Kapka, CULIKATÁ, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí