Má mě rád?

Má mě rád?

Anotace: O tom, jak se sny neplní...

Má mě rád?
Neb má rád jinou?
Slzy se mi z očí řinou
Kapka s kapkou z očí stéká
Brzo z nich bude slaná řeka
Nejdřív klidná
Pak změní se v tok dravý
Myslela jsem, že tys ten pravý...

Bolestné je procitnutí
Prý jít za ní Tě cosi nutí
Láska to není
Jen poblouznění, chtíč...
Až budeš se chtít vrátit, nedělej to
Už budu z Tvých snů pryč...
Autor Adelein, 30.09.2011
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holka, která nedává klukovi druhou šanci?
Dobrá holka.
Ale je ti dvacet, takže bys to mohla vyzkoušet, abys věděla, že příště už fakt ne.
Jsi Adelein, ne Adel NEIN.

30.09.2011 17:24:00 | Jan Čihoský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí