Jsem možná tvé nic

Jsem možná tvé nic

Anotace: ..

Potřebuji cítit,
že tě ještě stále trochu mám,
po intimitě tvého těla se pídit
a vědět dál, že něco znamenám

Tušit, že po mě toužíš,
když se ráno oblíkám,
že se steskem soužíš,
když jsem trochu dál

Jsi možná můj ideál
jsem možná tvé nic
ač dusím v sobě žal
tobě já neřeknu nic

Slzy spolykám dříve než brzy
ať smutek zůstane pouze na papíře
aby sis nevšimnul, jak mě to mrzí
že nemohu býti tobě blíže

Že nemohu žít tebou
to mě dosti pálí
ještě si však můžem říct,
že jsme to jen hráli

Bude to sic jen pouhá lež,
alespoň z mé strany
ale zdali chceš, tak běž
..
stejně je vše už nejspíš odehraný
Autor Kite.Kat, 30.09.2011
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Loveless
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je třeba nebýt sobecká :)

01.04.2014 22:32:26 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí