Dál jít....

Dál jít....

Anotace: ...

Ve chvílích stinného blaha
necítím blahodárné NIC
jen oddychuješ zvolna
a ač sebe víc chtíc
zoufám v principu rub&líc.

Každá mince má dvě tváře
ta hezčí se mi neukáže.

Ve chvílích mých nářeků
necítím blahodárné NIC
v přímočarosti slov bolů
ač sebe víc chtíc
bádám ve zbytečnostech...
...jdu jim vstříct.

Slyším jen falešný smích....
....snad vzepřít se...a dál jít...
Autor Lexisa, 03.10.2011
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí