Posté

Posté

Anotace: ********

Pár slov jen tak mezi tvé vlasy
A konečky prstů zas dosáhnou všude
Nestoudný pohled už vrháš skrz řasy
Přemýšlíš kde dneska to místo bude

…Koupelna?

Jenom né tam, studí mě vzadu
Dlaždička s kapkou
Napusť mi vanu

…Kuchyně?

Tak to snad ne, tam není místo
Minule skleničku broušenou rozbil si
A nebo já?
Nemám v tom jisto.

…Ložnice?

Sním jenom o bílé a měkkých polštářích
Táhnu tě za ruku
Rtěnku máš po tvářích

Nespěchej…

Pokládáš, nechávám, nakláníš, vydechnu
Přejíždíš, cítím to, sundáváš, nadechnu:

Přes kotník sekly se ty bílé s krajkou
Usměv ti pomazlí přivřená víčka
Už jenom chviličku…
Než s nimi zamáváš
S cedulkou vzadu jak s vítěznou vlajkou

Na lině v předsíni …
Vyplouváme
Líně a nevinni…

Na náš ostrov
Dobýt ho posté…
Autor Jan Čihoský, 04.10.2011
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Donne, Veru, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Velmi inspirující čtení :-) Pěkné...

04.10.2011 17:34:00 | Veru

á....ch

04.10.2011 16:01:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí