Usínání...

Usínání...

Anotace: ...

Ležet schouleni do klubíček
Jak dvě malé liščátka
Potichu spokojeně oddechovat
To je moc krásná pohádka

Konečně se mi vyplnilo
To o čem jsem celý život snil
Usínat v objetí, ve kterém cítím
Strašně moc lásky, důvěry a upřímnosti

Vždy když mi ležíš na ruce
Přemýšlím, zda-li už spíš
Nebo nad něčím ještě přemýšlíš
Některé otázky jsou však zbytečné

Nikdy se nebude nic dít
Pořád bude vše v pohodě
Teď už mám Tebe
A Ty držíš mě na hladině

Navždy chci zůstat s Tebou
Nemusíš se ničeho bát
Nikdy Tě nechci opustit
Bych si to nikdy neodpustil

Byl bych sám proti sobě
Chodil bych tu jak duch
Ztratil vše
A v každé hospě měl dluh

Všechny případné krize
Kdyžtak ve dvou překonáme
Spolu zvládneme všechno
A po celý život spolu zůstaneme

Usínám...i když stále bdím
Protože to nejkrásnější
Koluje mi v žilách, je to jedna víla
Co vdechla znovu do mě život a lásku
Autor JohnyD., 04.10.2011
Přečteno 464x
Tipy 10
Poslední tipující: la loba, Chancer, Emmelia, Jiná, čas.běží, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buďte stále jeden pro druhého moc Vám to oběma přeju!Krásná něžná báseň...liščátka v doupátku:-)))

07.10.2011 16:02:00 | la loba

děkuji ti za ni, je nádherná..nikdy bych nevěřila, že zažiju tak krásné usínání v objetí..nemusíš se na nic ptát a o ničem přemýšlet, vždyť víš, že naše pouto je nezlomitelné :-* a usínat tak budeme po celý život, i přes všechny krize a slabší chvilky, já Tě vždycky podržím vysoko nad hladinou…

04.10.2011 19:30:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí