Možná, že...

Možná, že...

Anotace: Podváděl mě, lhal mi. Jsem zmatená sama v sobě i v něm, tak jsem napsala tohle. Už dlouho jsem žádnou básničku nepsala, tak to berte v potaz. :)

Možná, že víc znamená někdy málo
a já občas nechápu, co se nám to stalo.
Možná pro mě už neznamenáš vůbec nic
a možná, že si opět něco víc.

Občas když si vzpomenu na to, co jsme měli,
a já ještě mohla poletovat.
Když jsme se za ruce drželi.
Občas ztrácím chuť pokračovat.

Občas přemýšlím nad tím, jak můžeš být tak nedbalý.
A možná, že je pro nás dva tenhle svět už moc malý.
A možná, že "možná" někdy znamená určitě.
Už marně schováš ruce tvé mou krví prolité.

Občas si myslím, že najdeme cestu zpět,
už nebudeme muset motýlům jejich lehkost závidět.
Možná, že "občas" někdy znamená pořád.
A možná, že bych se chtěla v tvém náručí ještě ohřát.

Občas bych mohla přijít zase k tobě.
Možná bude lepší, když se vrátíš.
A možná, že teď lžu jen sama sobě.
A bude lepší, když se ztratíš.

Nevím s kým jsem měla tu čest.
Možná, že to celé znamenalo něco víc.
Vymyslel si perfektní lest.
A občas možná brečím od tebe utíkajíc.

Ať je to, jak chce, čas mě tlačí
a spousta cest se přede mnou stáčí.
Nechám tě za sebou a půjdu dál,
okradu tě o to všechno, co si mi vzal.
Autor ClarisS, 04.10.2011
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Kapka, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud zradil a ty mu to necháš, napříště bude vědět, že jediná chyba byla ta, že se nechal chytit...!!
Nic neodpouštět a vůbec nepřemýšlej o tom, že by se narovnal jenom tím, že mu ukážeš vlídnou tvář !!! věř mi, já tu chybu udělal !! nic, odchod, sbohem, rozšlapat mobila....tvoje sebevědomí je to jediné, co tě ochraňuje...a s ním, by jsi ho rovnou zadupala do jeho vychcanosti....hodně síly a štěstí....ST za upřímnost...
A dej mi vědět jak to dopadlo...

05.10.2011 03:30:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí