Nemoc, jménem láska

Nemoc, jménem láska

Anotace: na lásku není lék

Láska je vášeň která spaluje,
je jako loď co tvým srdcem propluje.

mnoho lidí trpí na srdce měkký,
na to nejsou žádný léky.

na lásku se neumírá,
ta tvoje srdce podpírá.

láska je věčná víra,
co všechny lidi svírá.

je jako sypký sníh co duší hřeje,
je jako slunce co se na nebesích směje.

až ti někdo zašeptá,
u řeky a za ticha,
že jen s tebou chce být,
tak neváhej a svoje srdce mu slib...
Autor Lukika, 22.11.2004
Přečteno 709x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí