Kam jsi zmizel

Kam jsi zmizel

Anotace: ...

Kam jsi mi zmizelo, Ty
světlo mojí duše...
troufale sama sebe se ptám...
kdo za to může?

Kam jsi mi zmizelo, Ty
světlo nejsvětlejší,
má záře,
hvězdičko nejjasnější...

Kdepak pluje loďka Tvá
...na otevřené moře,
...odplouvá?

V přístavu mém kotvit měla,
na hladině hvězd houpat se,
...rozechvělá

Koho hladíš teď po vlasech,
vánku můj,
vůně mého světa...
zas jasmínem mě očaruj

Teplo mého těla,
koho teď hřeješ,
komu do očí se díváš...
na koho se směješ

Kdepak jste mé sny,
co plnily můj den...
Kdepak jsi má lásko,
kdepak jen...
Autor Lenny, 06.10.2011
Přečteno 411x
Tipy 11
Poslední tipující: Petbab, Bambulka, CULIKATÁ, V.N.Losinský, Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná a moc hezká.

06.10.2011 18:23:00 | Bananky v čokolade

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí