O čem, o kom, s kým, čím...

O čem, o kom, s kým, čím...

Anotace: Láska, zklamání nebo o životě a o lidech...kam s ní...

1) Na hraně měsíce
bezmocně houpá se vztek,
lomcuje s obočím,
krčí se ve spíži,
kdo byto řek´.

2) Projít se po hlavě,
tancovat ve vlasech,
to on by chtěl,
v nečasech bez tíže
tiše záviděl.

3) V hluchotě liknavé
slepotu zří.
v obočí kalendáře
kolik je dní.

4) Ve smyslu myšlenek
běhá ti vzdor,
uvnitř i navenek
žere tě "mor" ...
Autor Mersii, 08.10.2011
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí