Pro milého

Pro milého

Anotace: chvilkové rozpoložení... a co se honí hlavou vám ? :-p

Já tě mám ráda,

i ty mě nemáš rád,

když srdce strádá

není na to čas.



Na věži odbíjí

hodiny půlu,

ležím už dlouho

a dívám se vzhůru.



Nebudu zhasínat,

vždyť už chci spát,

sama se nebudu

určitě bát!



Ty přijdeš, možná...

Možná, že…

Nezačnou dřív

padat trakaře ? :-)



Musíš! Už pojď,

já na tebe čekám,

každé tiché minuty

sama se lekám.



Nebudeš se mnou

jako na trní,

snídaní pohostím.. Koho ?

Zase to zrní… (tfuj!)



Neboj se, šílenče,

položit hlavu,

možná ti povolím

i jinou stravu! :-)
Autor Poučený fracek, 09.10.2011
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí