Lounge...

Lounge...

Anotace: Jen si dej.

Dopíjím.
Poloprázdná sklenice.
A v krovech umírající cigaretový kouř.
Může být tím nejlepším horoskopem
Pro večer, ráno, život bez zábran.
Jen Ty vypadáš jako problém.
Chceš si jako kočka s myší hrát.

Hodné holky už dávno spí.
Ty zlé se koušou do rtu.
Ale nic víc.

Pomíjivým
Pohledem svým, ospravedlňujíce
Strašáky, co na spáncích se Ti pyšně dmou,
Šacuješ mou tvář za zákopem arogance.
Jsi prázdná a nečekáš, že já také jsem sezdán
S tichostí obrazů v mém pokoji.
Kde chceš tuto noc spát.

Hodné holky tak cudně se rdí.
Ty zlé hladí mne po kalhot švu.
Ale nic víc.

Tanečními
Kroky dáváš prostor mé lyrice.
Snažíš se mou notu tichou rozehrát.
Sprostě mi lhát, že láska je samozvancem.
Ale já, holka moje, byl tolikrát osedlán.
A vždy chyby si kreslil do dlaní.
Jejichž hmat Tě má krást.

Hodné holky mají povahu psí.
Ty zlé já tak rád čtu.
Ale nic víc.

Dopíjím.
Jsi prázdná sklenice.
A kouř, co odešel do nebes.
Znám svůj horoskop už dávno.
Salónky život nemění.

Hodná holka na mne čeká.
A Ty? Pláčeš kolínskou.
Autor Daya, 12.10.2011
Přečteno 270x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, poustevník Jirka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí