Jako vlaštovka

Jako vlaštovka

Anotace: Píseň v básničce.

Jako vlaštovka létám nad tebou,
dívám se dolů.
Jako vlaštovka vidím tě pod sebou,
před tebou pár volů.

"Následuj mě dolů."
(Pomohu ti)
"Následuj mě dolů."
(Zachráním tě)
"Dolů."
(Miluji tě)

Jako vlaštovka s bolavím křídlem,
snáším se k tobě.
Jako vlaštovku s bolavím křídlem,
pouštíš mě k sobě.

"Zhltni své mračení- má lásko"
(Bolí mě křídlo)
"Následuj mě dolů- má lásko"
(Každý má svou bolest)

Křídlo v bolesti se otřásá,
tělíčko vlaštovky se do pavučiny motá.
Křídlo v bolesti se otřásá,
pavouk tělíčko do kokonu smotá.

Muž marně lásku svou prosí.

(Každý má svou bolest)
Autor Rhiana E. Nebresk, 14.02.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je moc zajímavá a hezká!

21.02.2006 22:48:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí