Bílá vlajka

Bílá vlajka

Anotace: ...

Chce se mi spát.
Proč nesázím na lásku
a zpochybňuji jí,
snad neexistuje,
chci jen zavřít oči,
pevně stisknout víčka,
i tak se mi o tom zdá
ve smíření, že
je tak pomíjivě odporná
agónie doteků,
nepláču a neprobouzím se -
spím
od platonických zalíbení uběhlo už
tolik odcizených polibků
ani si nepamatuji jména
cifry a místa,
vím,
láska je pro krásné
bytosti jako jste vy
živící naděje, ambice,
žijící
nelituji, nemám
než spánek a lež.
Autor coffeemaker, 17.10.2011
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí