Ledová královna

Ledová královna

Anotace: Je lidským zvykem...osobu kterou miluješ,miloval ti připomene i ta nejmenší věcička co po ní zůstane

Ledová královna
Jen jedna z naušnic po tobě zbyla mi,všechno to krásné již je za námi.Proč tvoje láska tolik bolela,proč jsi tak rychle daleko odjela.Zvolilas divný kraj jen led a mráz..kde sis to určila života hráz?
Odplula zrána má velká láska zůstala rána co jak led praská,jen krátká vzpomínka chladí mi tváře..brzy tě uvítá polární záře.
Má bílá královno co tě tam drží,proč si zas zlomila srdce muži,co tě chtěl hýčkat do smrti svojí,že tvé tělo v led se změní o to on se bojí.
Jen jedna z naušnic v dlani mi leží..počítám vločky co hustě sněží počítám,přemýšlím oč vlastně běží..jen ten kdo pochopí ten i dál věří.
Jen jedna z naušnic po tobě zbyla mi již je to opravdu všechno za námi?
Ledové květy v tvém srdci klíčí,zmizelas navždy..a to mne ničí!
Autor Liška76, 17.10.2011
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: René Vulkán, tato22, Maryje..., zenge, hatlapatla, Agniezka, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rýmy možná trošku používanější, jednodušší.
Ale dobře znám, že to mnohdy nejde jinak.

19.10.2011 22:51:00 | René Vulkán

Pro mě cosi připomínající... psáno v mužském rodě, zní to tak hezky, pravdivě, jako by to právě někdo prožil... :o)

19.10.2011 18:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí