Znamenáš víc než si myslíš

Znamenáš víc než si myslíš

Anotace: Na věky věků

Ač kamarád, pro mě víc,
však lepší, než-li nic.
Ty, já, my dva,
nádherná představa.
Už od mala,
já věděla,
že nikdo jiný,
jen ty to můžeš být.

V srdci tě nosím,
každou noc prosím,
že chci být s tebou,
tvou jedinou, milou.
A někdy zdá se,
že zázrak koná se,
a pak jen chlad,
temno – a pád.

Noc střídá se se dnem,
snad brzy si sednem,
pohlédneš na mě,
já na tebe,
a v tu krátkou chvíli,
řeknem si vše,
co potřebujem jen.

Milovat bolí,
ale za to to stojí,
prosím tě ze srdce,
miluji tě velice,
Neodmítej to,
nepřebolí to,
já navždy,
budu snít o tom,
jak to mohlo být,
jen tak si žít,
po tvém boku,
na věky věků.
Autor Zuz, 18.10.2011
Přečteno 419x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Amen

18.10.2011 22:35:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí