Začátek

Začátek

Anotace: něco o lásce

Polibek je jen začátek,
a když ho dostaneš nazpátek
plamen touhy ve vás dvou vzplane,
každý jeho pohled tě uhrane.

Budeš se červenat jako pivoňka,
bude ti chutnat každá jeho laskonka.
Až poznáš všechny záhyby jeho těla,
shledáš, že bez něj už nebudeš celá.

A když ti přinese kytici,
odhodíš navždy svou petlici.
sladkými slovy bude lahodit tvým ouškům,
budeš je lokat doušek po doušku.

Na rukou ponese tě přes váš práh,
on posvítí ti v těch nejhlubších tmách.
Po jeho boku nepoznáš pády,
nikdy se neotočí k tobě zády.
Autor FANGirl, 10.02.2012
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Earl, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí