Miláčku

Miláčku

Anotace: můj

Tak moc ,bych tě obejmout chtěla
hladit a tiše snít,
Tebe v náruči mít a v duši klid.
milovat se s tebou,kdybys chtěl,
aby se nabažila naše těla,kdyby chtěla.
Lásko moje nejvroucnější,milá,krásná,
nejmocnější
Slov se mi nedostává,tak moc mám tě ráda..
Autor takova, 23.11.2004
Přečteno 2144x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí