Srdcová...

Srdcová...

Anotace: Zamyšlení nad tím, kolikrát v životě vlastně člověk může mít rád, tak opravdu z lásky...

Kolik je srdcí pod žeberní kostí
kolik je jich tam ukrytých?
Proč některá srdce o city se postí
a milión je láskou zalitých?

Kolikrát můžeš darovat srdce
a darem přijmout jiné?
Kolikrát můžeš šeptat sladce;
vrátí se srdce nevinné?

Kolikrát můžeš milovat nejvíce?
Tolikrát, kolik máš srdcí v hrudi.
Vrátíš-li srdce, jak poznáš zradu?
Když vrácené srdce tvé studí.

Odchází-li láska kousek opodál,
vrať srdce zpět, odkud jsi jej vzal.
Jenom sis myslel, že jsi miloval,
a cizí srdce jsi pobodal.
Autor Margaritta Nunwier, 15.02.2006
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně řečené,moc se mi líbí 100

15.02.2006 21:40:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí