Její hry

Její hry

Anotace: Pro Zuldu, Kopra, Jedlu...atd

Šla jsem ulicí jednou večer,
Potkala jsem kluka a on brečel,
Tak proč tam na kolenou klečel,
Byl tak sám v ten temný večer,

Pohlédla jsem mu do jeho tváře,
V očích měl plamínky té záře,
Zaslzené oči mluvili za něj,
Když slzy s ústy teď si hraněj,

Byl pozdní temný tichý večer,
On tam stál a tiše brečel,
Proč tam na kolenou klečel,
A brečel a brečel a brečel…brečel

Prý rozešel se se s dívkou svou,
Byl pro ni pouhou hloupou hrou,
Ona měla prožitek lásky dvou,
A ty myslel sis že bude jenom tvou,

On někoho potřeboval v tu noc tuze moc,
Nikdo mu nepřišel na pomoc,
A tak tam stál tiše sám,
Propadl jejím hnusným hrám…

Byl pozdní temný tichý večer,
On tam stál a tiše brečel,
Proč tam na kolenou klečel,
A brečel a brečel a brečel…brečel
Autor Gamy, 20.02.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Velmi dobré, velmi. Ikdyž hodil by se nějaký závěr, prostě něco víc. Ale jinak smekám:) RN

15.03.2006 13:58:00 | Rhiana E. Nebresk

Má to dobrý nádech toho, co chceš říct, ale přesto mi tam něco chybí, snad větší dynamika, ale všechno se dá časem vychytat. Jinak je to moc pěkný nápad, hodně citu.
Jen tak dál! ;)

20.02.2006 20:27:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí