Proč???

Proč???

Anotace: Proč zase cítím to co dřív???

Proč zase miluji tě?
Proč opět chci tě?

Proč jen s tebou chci být?
Proč musím o tobě celou noc snít?

Proč mě nepolíbíš,
když na to čekám?
Proč se mi tak líbíš,
když tvé srdce nemám?

Proč pohled na tebe mě bolí?
Proč jsme se rozešli?
Proč se to tak špatně hojí?
A je vůbec možný abysme se zase sešli?
Autor Luďka, 21.02.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí