Když horká slza stéká

Když horká slza stéká

Anotace: Když horká slza stéká...

Když horká slza stéká,
Když oheň svíčky pálí líčka,
Co si to ty za človíčka,

Tobě patří moje slzy,
Vše mě tolik broučku mrzí,

Ještě cítím jeho srdce tep,
Ale on nemám na rtech sladký med,

Mé sny, mé šance jsem už zhatila,
Však něco bych však vrátila,

Ty časy kdy jsme se krásně měli,
Když noc jsme celou spolu bděli,

Srdce stále svůj rytmus mývá,
I když slza mi oko slaně smívá,

Proto tiká poslední chvíli,
Pak přestane, už nebude síly!
Autor Gamy, 24.02.2006
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky moc dobré....tenhleten styl je dobrej

06.03.2006 23:02:00 | airelle

moc pěkné

24.02.2006 10:58:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí