Krása není spása!

Krása není spása!

Anotace: ...chytrost nebo krása??

Viděla jsem holku,měla krásný vlasy
oblečení na jedničku,svůdně mrkající řasy.
Co je tohle za holčičku? "tenkrát řekla jsem si"

To jsem ještě netušila, že tohle jsem já..

Ta dívka stala se mi vzorem
a já se rozhodla vyrukovat s jediným názorem.
Nejsilnější na světě je krása,
na co chytrost, to není žádná spása.
Mrcha jsem se rozhodla být,
ledový srdce brzy mít,
ničit srdce odchozích,
nesvádět je tak na rozích.
Nebejt šlapkou, jen královnou krásy,
ten sen se mi splnil,
nebyl správnej asi.

Myslím, že jsem dospěla
a mrcha bejt můžu.
Pár věcí jsem pochopila,
není správný ničit srdce mužů.

Ale mě to baví
a na tom se svět staví,
dělat věci podle svýho,
využít i kluka posledního.

Vím,co to s nima dělá,
když je holka po nich divá,
ale pak to jejich svědomí,
mrchy si to neuvědomí.
Ale jsou z nich chudáčci,
pro mě bezvýznamní chlupáčci.

Tenhle už tu byl, chci tohodle dalšího.
Byla by to ostuda nemít zase jinýho.
Přímo trest pro mojí pověst,
pověst nedobytné dívky,
dívky s krásnýma vlasama...
Autor mlara, 27.02.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí