Rekviem

Rekviem

Anotace: Zpívám ti rekviem, žijem a nežijem!!!

Lásko, nechoď ještě spát
chci si s tebou povídat
O mně, o tobě, o nás dvou
Začínám mít divnou předtuchu zlou

Sedíme tu naproti sobě
už si nemáme co říct
Naše city leží v hrobě
a nezbylo vůbec nic

Tak pojďme zakopat vše, co nás spojovalo
mé srdíčko právě dobojovalo
Vyslov modlitbu za všechny ty chvíle a dny
Pohřbili jsme nejen city, ae taky všechny sny...
Autor Sorrow, 05.03.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí