Kroky lásky

Kroky lásky

Anotace: ....

Kroky lásky

Kroky lásky vedou
mne tam,
kde byla jsem s Tebou,
láska čistá jak drahokam
mne ovládla něhou

Kroky lásky vedou
mne tam,
kde spojil nás osud,
nikdo z nás se necítil sám,
tak jako dosud

Kroky lásky vedou mne dál,
blíží se noc,
vím, že nikdy ses nebál,
máš velkou moc

Připoutal sis mne k sobě
bez jakékoli masky,
budu s Tebou i v době,
kdy se zastaví kroky lásky
Autor Andrea de Taverne, 08.03.2006
Přečteno 471x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trošku Ti pokulhávají rytmus a rým,myšlenka není špatná

08.03.2006 18:06:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí