Sestřičce

Sestřičce

Anotace: Pro mojí sestřičku, co se trápí v nemocnici se slepákem....myslím na tebe a miluju Tě!!!!Lenny*

I přes slunce a melodie písní,
se mnou tma a ticho, co neustále tísní.
I přes radosti a krásny lidí,
se mnou trest a nářky pokoj sdílí.
A bílé povlečení je můj strach,
že má druhá duše skončí v prach.
Že už nedonesu růže, co Tebe těšit mají,
že nebudem již spolu,ani velcí, ani malí.
Teď usínám sama a Tvůj pokoj pláče,
já dám za Tebe vše, když porazím ty spoluhráče.
Pro Tebe já vybojuji všecičko,
jen pro Tebe já pláču,
moje malá sestřičko..
Autor Lenny, 09.03.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí