Tak to začalo...a tak to končí

Tak to začalo...a tak to končí

Anotace: Konec pohádky

Začalo to:"V nemoci i ve zdraví, v bohatství i chudobě!"
čas nám však dále neúprosně plyne,
to znělo mi v uších tenkrát, v jiné době,
však většina z těchto slov mě nyní sotva mine.

Nesmíš mi po tom všem za zlé míti,
po všech Tvých láskách mimo dům,
že už s Tebou dále vážně nechci býti,
běž jsi dál a Bůh Tě ochraňuj...
Autor Niké, 14.03.2006
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

druhá sloka mluví za vše. Smutná, ale líbí se mi slova, jak je napsaná.

17.03.2006 22:18:00 | NikitaNikaT.

Ta druhá sloka je pěkná modlitba!

16.03.2006 14:54:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí